- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Szexi, de egészségtelen, ha babát szeretnétek!

2018. szeptember 01. - FRK

Nemrégiben ismét volt egy szavazás a Leendő Kismamák Csacsogójában Facebookon és roppantul örültem az eredménynek, miszerint a túlnyomó többség, 80% azt szavazta meg, hogy párja csak kényelmes alsónadrágot hajlandó viselni. Juhúúú! :) Viszont ott van a maradék 20%, akik számára fontos leírnom, hogy a hosszútávú viselete a szoros alsóneműknek bizony csökkentheti a spermák számát. Lehet, hogy szexi, de nézzük is, hogy miért nem ajánlott:

szoros_alsonadrag.jpg

"A meddő párok 60%-ában a férfiak rendellenessége deríthető fel." Nyilatkozta Prof. Dr. Ősapay György

Azt már gondolom olvastad, hogy a férfiaknak sem árt elmenni termékenységi vizsgálatra a babatervezés idején. Emellett fontos az is, hogy kerülje a párod a szaunát, meleg fürdőt, meleg, hosszas tusolást, mert igen, nemcsak mi nők tudunk sokat bent lenni a fürdőszobában. :) Ne dohányozzon és ne igyon alkoholt, hisz számos kutatás bebizonyította már, hogy ezáltal is csökkenek a termékenység esélyei. Mi még a biciklizést is kiiktattuk arra az időszakra, ami az előkészüléshez kellett, hisz köztudott, hogy a rendszeres biciklizés sem tesz jót a spermáknak. A mobiltelefon gatyában való hordásásról megoszlanak ugyan a vélemények, de szerintem jobb mindent bevetni annak érdekében, hogy sikeres lehessen a fogantatás. Igazán kibírható, hogy most kivételesen a táskájában hordja inkább. Továbbá az ölben laptopozás is ide tartozik, hisz az is felmelegszik és kifejezetten rossz hatással van a herékre. Ha a szaunáról lemondott, akkor ne pont egy ilyen miatt rontsa el a családtervezést. Sajnos a túlsúly is hátrány lehet, ám az egészséges életmódra való átállás nagy változást hozhat a termékenységi vizsgálat összehasonlító eredményében is. No de térjünk is rá a mai cikk főszereplőjére, a szoros alsónadrágra. Mindemellett a szoros edzőnadrágok is nagy divatjukat élik, így ez is ide sorolandó.

Hogy miért is káros a gyakori viselete a feszes nadrágoknak?

Visszeres lehet tőle a here, ami a spermák drasztikus csökkenését idézheti elő. Nemcsak a spermaszám, de a libidó is vele együtt csökken, így nem csoda, ha már egy ideje nem bújtatok össze vagy nehezebben megy a ráhangolódás. Persze utóbbinak más okai is lehetnek, azt is holnapig lehetne sorolni, úgyhogy most nem is megyek inkább bele. Remélem a szexuális vággyal nincs Nálatok gond és csak azt kell előtérbe helyezni, hogy egy termékenységi vizsgálat után, ha kevés spermaszámot mutat az eredmény, akkor az esetben mit kell tenni a javulás érdekében. Emlékszel még a zelleres cikkre? :) Mi azt is csináltuk, biztosra akartunk menni és a babaváró csomag kiegészítője volt, pedig nálunk szerencsére nem volt probléma, de mindent bevetettünk a siker érdekében. Ha a visszerek már eléggé elszaporodtak, akkor műtéttel orvosolható a probléma, az pedig ugye nem túl kellemes, ezért is jobb rávenni a párod, hogy inkább váltson kényelmesebb viseletre, minthogy műtéti beavatkozásra kerüljön sor. 

Ez ugyan rövid cikk lett most, de úgy gondolom, hogy a tartalmáért fontos volt megírnom! Vigyázzatok egymásra és az egészségetekre! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr5014215811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása