- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Interjú Szabó Gyuri bácsival, ezúttal a babaváró teacsomagról

2018. január 14. - FRK

Manapság sokféle módszerről olvashatunk, hogy mit csináljunk abban az esetben, ha már probléma van. Ha már kiderült, hogy meddők vagyunk vagy netán egyéb más problémánk van. Viszont arról ritkán esik szó, hogy meg is előzhető a baj, hogy fel lehet készíteni a szervezetet a fogantatásra, a megtermékenyülésre. 

Gyuri bácsit a Bükki füvesembert arról kérdeztem, hogy mit kell tudni a babaváró teacsomagról. Ő az, akinek nem csak a teáit, de a szavait is érdemes inni!

Lányával és unokájával igyekeznek minél több emberrel megismertetni a gyógynövények jótékony hatásait és továbbadni a teázás szeretét. 

gyuri_bacsi.jpg

Kedves Gyuri bácsi! Kiknek ajánlott ez a babaváró csomag?

Minden olyan párnak, akik babát terveznek és ezt a tisztító kúrát még a fogantatás előtt kell megcsinálni.  Azonban a legfontosabb, hogy először lelkiekben kell felkészülni és ha ez már megvan, akkor az előkészülést egy belső tisztítással kell folytatni. 

Milyen teákból áll?

Csalánlevélből, ami a vérerek tisztításáért felel. Aztán van benne diófalevélből álló csomag, ami a nyirokereket tisztítja. A dobozban lévő fehér fagyöngy teát csak a nőnek kell fogyasztani, ez a méhfal megerősítéséért felel, hogy a petesejt könnyebben be tudjon ágyazódni. Van külön nőknek teakeverék, ami a peteérést segíti és van külön férfiaknak is, ami javítja a hereműködést. A doboz tartalmaz még egy teakeveréket, amivel irrigálást (hüvelyöblítést) kell végezni, viszont ezt a menzesz idején szüneteltetni kell. A vetélés elkerülése érdekében ajánlott a nőknek az erdei málnalevél teáját is fogyasztani, ami szintén erősíti a méhfalat, így a szülés előtti két hétben is javasolt inni napi egy csészével.

Hogyan kell elkészíteni?

Mindegyiket másként, a pontos elkészítési mód megtalálható a babaváró dobozban lévő leírásban. 

drying-herbs-1024x683.jpg

Lehet valaki ezekre a gyógynövényekre allergiás?

Nem tudok kizáró okot arra, hogy valaki valamiért ne fogyaszthatná ezeket a teákat.

A fogantatás előtt mennyivel kell elkezdeni a kúrát?

3 hónappal előtte kell elkezdeni és minden nap kell teát fogyasztani. 

Van olyan étel, amit a kúra ideje alatt nem szabad fogyasztani?

Igen, a nőknek nem szabad zöldborsót, illetve szójababot enni.

Érdemes valamivel kiegészíteni?

A spermiumszám növelése érdekében a férfiak egyenek minden nap zellert, amit bármilyen formában fogyaszthatnak, tehát krémlevesként, főzelékként, salátaként, ahogy a legfinomabb a számukra. Emellett reggelente fürjtojás sárgáját kell fogyasztani nyersen, cukorral kikeverve. Ha nincs fürjtojás, akkor egyedül a gyönytyúk tojása tud még abban segíteni, hogy a sperma mennyisége növekedjen.

Van visszajelzés a rendszer hatékonyságával kapcsolatban? 

Folyamatosan kapjuk a képeket a kisbabákról. Volt olyan hölgy, akinek életében nem volt menstruációja és ezzel a módszerrel megfogant a kisbabája. Láttam olyan ivarsejt fényképet, ahol csak kettő spermának volt meg a feje, a többinek hiányzott, és csak a mozgatószerve volt meg nekik. Ennek a kúrának köszönhetően a férfinak tízszeresére nőtt a spermaszáma és egészséges spermái voltak. 

Hol lehet megvásárolni?

A www.gyorgytea.hu oldalon található webáruházban vagy valamelyik boltunkban akár személyesen is.

Köszönöm a hasznos információkat! Mi is megvettük a babaváró csomagot a férjemmel és küldeni fogjuk a fotót a kisbabáról, amint megszületett! :) 

FRK

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr6013575561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása