Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Te is arra gondolsz, amire Én? Hm?

7 pont, ami alapján ráhangolódhatsz a nagy eseményre!

2018. február 21. - FRK

Van az a pont egy házasságban/párkapcsolatban, amikor a szerelmeskedés nemcsak azért jön létre köztetek, mert jól esik együtt lenni és szeretnétek boldoggá tenni egymást, hanem bizony előjön a gyerekvállalás gondolata is. Készültök rá testileg-lelkileg, majd eljön a nagy nap. Az első próbálkozás napja. Beszéljünk egy kicsit erről, hisz sokan rágörcsölnek erre!

De hogy lehetne ezt másként csinálni? 

a_szeretkezes.jpg

Mi még nem tartunk ott ugyan, de a minap belegondoltam, hogy ha majd ott leszünk, akkor naná, hogy izgulni fogunk azért. Ti is írtátok, hogy rágörcsöltök és stresszeltek és utána már számláljátok vissza az időt, hogy mikor végezhetitek el a terhességi tesztet. Majd újabb feszültséggel ültök fölötte és várjátok a csodát. Ha pedig nem olyan az eredmény, amit vártatok, akkor a következő szeretkezést megpecsételi a hangulat és még jobban ráfeszültök. Ez az az ördögi kör, amire azt mondják, hogy így nem fog összejönni. 

Szóval, gondolom, ahogy nekem is, Nektek is megvan a kép a szemetek előtt, hogy ezt a bizonyos szerelmeskedést hogyan képzelitek el. Csak úgy, mint az, hogy már kislányként tudjuk milyen esküvői ruhát szeretnénk viselni. Nekem külön volt esküvői pinterest mappám 19 éves korom óta. Aztán persze mikor megnyitottam már változott az ízlésem, de jó volt visszanézni. De nem szeretnék most elkalandozni, térjünk is a lényegre. 

Tanácsok, amiket olvastam vagy épp kaptam erre vonatkozólag barátoktól, orvosoktól, illetve beleveszem az én személyes véleményemet is: 

#1 Ha tehetitek,  akkor menjetek el egy wellness hétvégére. Szakadjatok ki a mindennapok szürkeségéből és az új élmények élvezete közben egymásra is fordítsatok kellő időt. Mindezt úgy, hogy csak egy picit gondoltok a babára, inkább élvezzétek egymás testét, úgy, mint azt a babatervezés előtt is tettétek. Rengeteg sztori szól erről, hogy csak ennyi kellett ahhoz, hogy sok évnyi próbálkozás után, elengedve a munkával, hétköznapi problémákkal járó stresszt, ellazult állapotban megtermékenyülhessen a nő. 

#2 Fejben dől el! Így igaz, ez is számít. Éppen ezért javaslom, hogy ne érezzétek azt, hogy ha nem jön össze első, második, harmadik alkalommal, akkor világvége lesz, mert pontosan ez a gondolat, ez a félelem gátol meg a befogadásban. Élvezzétek a pillanatot, gondoljatok a babára, de arra semmiképp, hogy "Biztos most se fog összejönni!" Ugyanakkor nem szabad beleélni magadat sem, mert ez a másik probléma. Sokan az orgazmus után azt gondolják, hogy beteljesült a vágy és annyira jó volt a szex, hogy most tutira összejött. Majd jön a csalódás...amit hozzáteszem feleslegesen okoztál magadnak. Szóval majd inkább csak lepődj meg és sikíts fel boldogan a tesztelés során, hogy "Igen, ez az, sikerült kicsim! Kisbabánk lesz! Szülők leszünk! 

aaa.jpg

#3 Lehet-e hinni a bevonzásban? Van, aki hisz benne, van aki nem. Én úgy vagyok vele, hogy ha egy téma nagyon foglalkoztat, akkor az nevezhető célnak és ha el akarom érni, foglalkozok vele, akkor egy idő után be fogom vonzani. Talán ez nevezhető hitnek, ezt döntse el mindenki maga. Foglalkozz a témával, néha simítsd meg a pocid, mintha már benne lenne, vizualizálj! Nézz hasonló témájú filmet, menj át a barátnőidhez, akik babáznak már vagy olvass ElőkéSzülés blogot. :) Ez lelkileg is ráhangol a kismamaságra, az anyaságra. 

#5 Ó-IÓ-CIÓ-ÁCIÓ-OVULÁCIÓ - Ismerős? Kis nosztalgia az iskolából...másképp. Felnőttesen. De miért jön szóba megint az ovuláció? Mert sokan ezt a szót vezérszónak használják, amire a férjnek/párnak azonnal teljesítenie kell. Van, akit a munkájából rángatnak haza vagy épp egy baráti beszélgetésről, mert épp kijelezte az applikáció, hogy ma van az ovuláció napja. Igen, ezt sajna nem filmen láttam, ez a valóság. Riadó, most kell csinálni! Jajj, ezt még leírni is rossz. Nem szabad a férfit parancsszóval hívni egy kellemes szerlemeskedésre, úgy nem lesz meghitt, úgy nem lesz olyan, amilyennek megálmottad. Ha már vezeted egy ideje az ovulációs naptárodat, ciklusodat, akkor ki lehet előre következtetni és nem kell az utolsó pillanatban szólni neki. 

love.jpg

#6 Ráhangolódás - Vannak, akik azt várják, hogy "Na, most azonnal ess nekem és csináljunk gyereket!" Ez nem így müködik! Pláne, hogy nekünk nőknek még több idő is kell a ráhangolódásra, mint egy férfinak. Szóval ne kapkodjátok el! Romantikázzatok, lepjétek meg egymást, ügyeljetek arra, hogy ez egy fülledt és felejthetetlen éjszaka legyen, amire majd jól esik visszagondolni, még akkor is, ha elsőre most nem jön össze. Ha netán mégis sikerül, akkor pedig büszkén mosolyoghattok, hogy micsoda este volt és biztos igazi szerelemgyerek lesz a babátok. 

#7 Jóga - Vannak termékenységet fokozó mozdulatsorok, mudrák (kéztartások), amiket érdemes csinálni szeretkezés előtt, ez is segít arra, hogy mentálisan is át tudd adni magad a pillanatnak, hogy teljességgel megéld az orgazmust. És ha már itt tartunk, az orgazmus nagyon fontos, hisz ha sikerül egyszerre átélnetek, akkor még nagyobb esély van arra, hogy a kis lurkó célba ér. :) Az orgazmus során ugyanis ritmikusan összehúzódik a méhfal, ezzel is segítve a spermiumok felfele haladását. Továbbá a jóga el tud lazítani és hormonálisan is segít helyreállítani a ciklust, így nagyobb önbizalmad is lesz. Nos, nincs is annál szexibb a férjed/párod számára, amikor érzi, hogy szereted magad, elégedett vagy önmagaddal és boldogan átadod neki a tested. Sokkal büszkébben fog szeretkezni Veled, hisz sokkal inkább arra gondol majd, hogy ő, mint a teremtés koronája, az adott pillanatban megtermékenyít Téged! 

Gyönyörű folyamat! Éljétek át! Élvezzétek egymást! 

Nem rossz házi feladat, igaz? :) :P 

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr6013688462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertportál Magazin · http://www.kertportal.hu 2018.02.24. 19:03:28

Az elengedés, mint folyamat nagyon fontos. Sokszor a rágörcsölés miatt nem működik, és sokaktól hallom, hogy amint elengedték a próbálkozások okozta kudarcokat értek célba. Ilyenkor a testből és a lélekből is kimegy a feszültség, nincs több "kell", és a természet a saját medrében tud továbbhaladni. Szerintem nem a babaprojektre kell ebben az esetben ráhangolódni, hanem az érzésre, amit a szeretkezés ad. Ez a titka a "szerelemgyereknek", nincs feszültség, megfelelési kényszer, testkomplexus, önbizalomhiány...csak a pillanat adta öröm van, ami egy meditációval is felér.

FRK 2018.02.25. 13:00:44

@TudatosNo: Örülök, hogy nem csak én gondolom így! :)
süti beállítások módosítása