Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

3 tény a csodanövényről, ZELLERT A FÉRFIAKNAK!

Avagy spermaszám- és potencianövelő házilag

2018. január 29. - FRK

Hogy mi? Ez mi pontosan? Nem csodálom, hogy felkeltette a kíváncsiságod! :) Mi is örültünk, amikor rátaláltunk a zeller jótékony hatásaira. Azóta már Gyuri bácsi, a bükki füvesember is alátámosztotta, hogy lehet hinni a hatékonyságának. De hogy hogyan kell és mire jó pontosan, azt máris kifejtem: 

a_zeller.jpg

Kezdhetném úgyis, hogy Brit kutatók szerint...de ennél sokkal megnyerőbb, ha azt mondom, hogy már az ókori görögök és egyiptomiak körében is népszerű volt. Erre én például jobban felkapom a fejem. De miért isteníti mindenki ezt a növényt? Mit tudhat és miért fontos épp fogantatás előtt ennie belőle a férfiaknak?

Nos, vegyük sorra azt a 3 pontból álló listát:

1) Megnöveli a férfiak szexuális teljesítményét, azáltal, hogy meghosszabbítja az erekciót és ellátja a szervezetet az alapvető ásványianyagokkal.

2) A zeller képes azt pótolni, amire pont hogy szüksége van a szervezetnek egy kiadós szeretkezés vagy edzés után. Nagyon sok vizet tartalmaz, ezáltal hamar folyadékhoz jut a szervezet és képes regenerálni a testet. Mindemellett nagyon sok vitamint és ásványianyagot tartalmaz. A hatását sokszor hasonlítják energiaitalhoz vagy energiaszelethez. Hm! Tudhat valamit...

3) Fontos tudni azt is, hogy képes javítani a spermák és a ondó minőségét. Remek lehetőség a férfiaknak, hogy ezzel is fenntartsák a termékenységüket, különösen fontos ez, ha már elkezdtétek tervezni, hogy nemsokára babát szeretnétek. Érdemes zellert fogyasztani, ha szeretné a férjed/párod növelni a termékenységét, a spermaszámát. Utóbbival sajnos sokan küzdenek, de pont az a lényeg, hogy nem szabad kétségbeesni, mert ez egy olyan állapot, amin lehet és kell is javítani! Erre tökéletes megoldás lehet ez az afrodiziákumként is emlegetett növény. 

zeller.jpg

Vitaminokból megtalálható benne a C-, E-, K- és a B12 vitamin. Ásványianyagokból pedig tartalmaz cinket, magnéziumot, káliumot, kálciumot, és vasat is. 

Fogyasztható nyersen, így a leghatásosabb, de megehető levesben, salátában. A zellermag szintén adható salátákhoz, húsokhoz. A zeller a férfiak számára túl karakteres ízű, na jó, nem szépítek, sokak számára kifejezetten rossz ízű. Tudod, ez olyan, mint amikor egy buta emberre inkább azt mondják, hogy érdekes személyiség. :D Szóval nem mindegy miként tálalod neki! Szinte bármelyik piacon beszerezhető, de az sem kizárt, hogy szupermarketekben is találsz. Egész évben kapható, de a fő szezonja most van, ősztől-tavaszig. Óvatosan vele, mert csak úgy, mint a petrezselyem, ez is vízhajtó hatású, így lehetőleg ne olyankor fogyasszátok, mielőtt elmentek mondjuk színházba vagy olyan programotok, munkátok adódik, ahol nem tudtok a wc-re szaladgálni. 

És, hogy a nőknek is kedvezzen egy picit ez a cikk, csökkenti a PMS tüneteit. Juhúú, mondanám, hogy erre durrantsuk pezsgőt, de az alkohol már nem jöhet szóba a fogantatás előtti időszakban sem. Ahhoz, hogy a szervezet kitisztuljon, idő kell, de erről majd később. Ha már ennyi jót mondtam a zellerről, most már csak azt lenne jó tudni, hogy hogyan lehet elkészíteni egy romantikus vacsora előételeként a zellerkrémlevest. Megosztom most Veletek a receptet, hogy egy felejthetetlen éjszakában lehessen részetek és mellékhatásként lehet, hogy még a babátok is megfogan. Vessetek be mindent! :)

zellerkremleves.jpg

Hozzávalók:

1 db zellergumó

20 dkg burgonya

1 dl tejszín

1 fej vöröshagyma

8 dl zöldségleves (ez vegetával pótolható)

fél csokor zellerzöld

3 ek. liszt (mi teljeskiőrlésű lisztet használunk)

só, bors, olaj igény szerint

Elkészítése:

Süsd üvegesre a hagymát az olajban, hintsd rá a lisztet, majd öntsd fel vízzel, fűszerezd vagy akár a zöldséglevesbe, mint alaplébe tedd bele az apró kockára vágott zellergumót és a burgonyát. Ezután már nincs más hátra mint hogy a zellerzödet hozzáadva puhára főzd. Ha ez megvolt, akkor össze kell turmixolni lassan és hozzáadni a tejszínt és a sót, borsot.

Jó étvágyat hozzá! Legyen szép estétek! ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr6613610817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása