- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Nekünk a baba volt a legnagyobb motiváció!

2018. április 06. - FRK

Egy újabb csoporttag, Vilhelmina történetét szeretném Nektek most elmesélni. Nagyon hamar kétcsíkos lett a terhességi teszt és most Andrissal már készülnek, hisz közeleg a szülés dátuma.

Mikor úgy döntöttek, hogy babát szeretnének nagy elhatározásra jutottak mindketten...

9-take-it-one-day-at-a-time.jpg

Bizony, ahogy a kép is mutatja, mindketten letették a cigit. Tudatosan felkészültek, leszoktak erről a káros szenvedélyről. Ezúton is gratulálunk! Ott voltak egymásnak, támogatták egymást és ott volt már motivációnak a baba gondolata is. Hihetetlen, hogy még sokszor nincs is köztünk, sőt nincs a hasunkban és már milyen nagy hatással van ránk, a családra, az egész életünkre. 5 évvel a fogantatás előtt Helmi abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hogy kitisztítsa a szervezetét és rá 3 évre mindketten leszoktak a dohányzásról. Nagyon fontos ennél a pontnál kicsit megállni és elgondolkozni annak, aki jelenleg még dohányzik.

Sőt arra kérem, hogy még mielőtt továbbolvassa a cikket, nézze meg ezt a videót!

Visszatérve Helmi és Andris történetére, a cigarettáról való leszokása mellett belevágtak az  életmódváltásba is. 

helmmiek.jpg

Hogy miben változtattak pontosan? Helmi elmondása szerint tudatosan készültek, rendszeresen sportoltak, elsőként konditerembe kezdtek el járni, majd ezt követően már szabadtéri fitness parkokban is edzettek és ezt még kiegészítették cardio gyanánt egy kis biciklizéssel. Heti 4-5 alkalommal edzettek és heti 1-1 alkalommal kerékpároztak, illetve fitness parkban edzettek. Étkezésben szinte mindenen változtattak, Andris az intolleranciája miatt áttért gluténmentes étrendre, ezen kívül mindketten növelték a zöldség, gyümölcs bevitelt, zabkását ettek reggelire, többnyire aszalt gyümölcsökkel, ez remek választás kenyér helyett. Képzeljétek, semmihez nem használnak cukrot, egyszer-egyszer egy kevés agave szirupot, sütéshez eritritet. Helmi étrendkiegészítésként vitaminokat is szed, de nem a gyógyszertárban kapható magzatvédő vitaminok közül választott. Az első próbálkozásnál máris összejött a baba és mesélte azt is, hogy már évekkel ezelőtt érezték, hogy fiúk lesz és a nevét is eldöntötték már akkor. Így Márton már növöget a pociban és Helmi már a 32. hetében jár. Csodálatos kismama, sugárzik és jól látható rajta, hogy áldott állapotban van! :) 

30122567_10210773572671244_322319644_o.jpg

Boldog pillanatokat és könnyű szülést kívánunk! 

Ha úgy érzed, hogy Neked is van olyan sztorid, amiből mások tanulhatnának, ami másokat motiválna, akkor küldd el az elokeszules@gmail.com-ra és a tárgy mezőbe írd bele, hogy a "MI SZTORINK"!

farkasne_r_katalin_blogger_logo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr6613812026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása