- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Egyedi Menüpontok

2017. november 18. - FRK

Fontosnak érzem, hogy néhány szót ejtsek a menüpontokról, hiszen nem a megszokott elnevezést kapták. Mivel a baba első "szobája" a Te pocid lesz, éppen ezért szeretném, ha ezekről a témákról úgy beszélnénk, hogy közben Te is otthonosan érzed magad. Most az én vendégem vagy és körbekalauzollak ebben az új, még ismeretlen világban, hogy ne érezd magad egyedül.

Az ELŐSZOBÁBAN arról lesz szó, hogy testileg miképpen készülhetsz fel a fogantatásra és a várandósságra. Fontos, hogy minden menüpontomban ugyanúgy érintettek lesznek a férfiak is, hiszen mindkét fél kell ahhoz, hogy egészséges baba születhessen. 

A LÉLEK SZOBÁBAN, ahogy azt a neve is sugallja a pszichikai, lelki felkészülést beszéljük át.

Az INTERYOU az egyik személyes kedvencem, hiszen itt olyan ismert emberekkel fogok interjúkat készíteni, akik szakmailag is tudnak segíteni a felkészülésben, és olyan is lesz köztük, aki már tapasztalt Anyuka. Célom őket is bevonni, hogy átadják Neked a tapasztalataikat. És nem mellesleg azért lett InterYOU, mert Te leszel a középpontban, hogy kellően előkészítsd magad a pici számára. 

TUDTAD? - Ez az a menüpont, ahol megdöbbentő statisztikai adatokat láthatsz a fogantatással és a várandóssággal kapcsolatban. Nem árt ezekkel is tisztában lenned! Mi többek között ezért hoztuk előrébb a babaprojectet, de erről majd később írok.

A HÁLÓSZOBA menüpontban az intimebb témákról lesz szó. Beszélni fogunk arról is, hogy miként készüljetek, hangolódjatok a pároddal a fogantatásra. Mi egészséges, mi nem? Kell-e valamin változtatni az életmódban? Ezekre itt választ fogsz kapni. 

A TANULSÁGOS TÖRTÉNETEK az egyik legmeghatóbb és legmotiválóbb része az oldalnak, hiszen itt olyan sztorikat olvashattok, amit átélt egy leendő Anyuka. Lesz szó sikerről és kudarcból való felállásról egyaránt, hisz ezek a történetek segítenek nekünk felkészülni lelkiekben a kismamaságra. 

A PARTNEREK menüpont alatt pedig természetesen azokat a cégeket fogod megtalálni, akik segítik a felkészülést és hasznos tartalommal járulnak hozzá, hogy a lehető legjobb információkhoz/termékekhez juss. Ez jelenleg még nem aktív, a partnerekkel való egyeztetés folyamatban van. 

Örülök, hogy vendégül láthatlak, remélem jól fogod érezni magadat! Te csak dőlj hátra, élvezd, hogy mindent megtalálsz egy helyen és éld át az izgalmakkal teli várakozást! Kalandozz bátran a menüpontok között és készülj velem, hiszen hamarosan Anyák leszünk! ;) 

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr8413158478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása