- tegyél meg mindent érte -

ElőkéSzülés

ElőkéSzülés

Kizártnak tartottam, de most már kezd megtetszeni!

2018. február 01. - FRK

Édesanyám mindig bosszankodott, ha hordózóval látott egy Anyukát: "Hol vesz a gyerek levegőt? Bele van nyomva az arca az Anyukának a mellkasába. Szegény gyereknek elzsibbad a lába." Így hát előttem is ez a példa lebegett és szóba se jöhetett nálam, hogy én valaha is veszek babahordozót. De ismeritek Ti is..."Soha ne mondd, hogy soha!" :)

Tény, hogy nem szabad egész nap abban vinni, mert a kis gerincük fejlődésének nem tesz jót , ha hosszútávon nyújtva van ezzel a pózzal, de pár alkalommal nagyon is hasznos tud lenni. 

anya_es_a_babahordozo.jpg

Barátnőim panaszkodtak, akik a közeljövőben szeretnének babát, hogy kell új helyet nézniük, mert épp az ő házukban nincs lift és a 3. vagy 4. emeletről nehézkes fel-le járni babakocsival. Ekkor jöttem rá, hogy nem is olyan rossz dolog ez a hordozó, mert ha épp csak le kell ugrani bevásárolni vagy épp főzni kellene és nem tudsz a picire figyelni, akkor egy fél-vagy egy órára magadra teszed és ezekben a helyzetekben igen praktikus és sokat segít. Amikor kint voltam az Expon tavaly év végén, akkor néztem, ahogy bemutatják azt, hogy hányféleképpen lehet magadra venni a gyermeket. Nagyon hasznos, így tudom javasolni, hogy már kismamaként érdemes ellátogatni ilyen boltokba, hogy egy játékbabával kipróbáld, melyik lesz számotokra a legmegfelelőbb. Szóval kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy én is kipróbálnám majd a kicsivel. Túl azon pedig Apa is kiveheti ebben a részét és így átélheti a gyermek közelségét. 

baby-ktan-carrier-56ae59203df78cf772bb43a8.png

Ti mit gondoltok róla?

Babakocsi pártiak vagytok és ragaszkodtok hozzá, vagy szóba jöhet Nálatok a hordozó?

Kíváncsian várom a véleményeteket itt az oldalon! :) 

FRK

A bejegyzés trackback címe:

https://elokeszules.blog.hu/api/trackback/id/tr1513607809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertportál Magazin · http://www.kertportal.hu 2018.02.03. 21:33:55

Én szerintem érdemes lenne mindkettőt tartani. Ismerek olyan kisgyereket, aki végig hordozóban volt, elképesztően nyugodt, kiegyensúlyozott volt és ma is az. Lehet, hogy az anyai közelség hatása. De a babakocsi tologatás, mint az anya számára való szabad mozgás sem utolsó szempont.
süti beállítások módosítása